Personal training

Personal lifestyle coaching

Een personal trainer helpt je zo optimaal mogelijk te werken aan je doelstelling. In de basis is leefstijl belangrijk voor vrijwel ieder doel en dit richt zich op de drie pijlers: voeding, gedrag en beweging. Personal training bij LLB is meer dan training en heet daarom personal lifestyle coaching. De aanleiding om te gaan trainen is altijd heel persoonlijk. Voorbeelden hiervan zijn: algemene gezondheid, afvallen, spier opbouw, beter bewegen, welke allemaal duurzame doelen zijn. In shape komen voor een piekmoment zoals een bruiloft of fotoshoot heeft hierin ook zeker een plaats en resulteert in mooie voor en na foto’s. Vergeet niet dat het naast lichamelijke ook je mentale gezondheid aan kan gaan. Als je voor personal training kiest besluit je om eens echt goed voor jezelf te zorgen!

 

LLB kijkt naar jou als persoon en naar je doelstelling en stelt met jou een plan op dat bij jou past en wetenschappelijk onderbouwd is. Vaak zit er een achterliggende gedachte achter het doel dat je voor ogen hebt, bijvoorbeeld afvallen om lekkerder in je vel te zitten. Een grondige intake is daarom cruciaal voor een persoonlijk plan en een vloeiende samenwerking. Het is belangrijk om een realistisch beeld te scheppen en er voor te zorgen dat zowel het verwachtingspatroon van jou als de coach overeen komt. Het is tenslotte jouw doel en niet die van LLB.

 

Introductietraining

 

Tijdens een introductietraining laat ik jou zien wat personal training is en wat het met jou doet. We besteden aandacht aan de punten waar jij je op wilt focussen.

 

Personal training

 

Als je nog weinig trainingservaring hebt is het fijn dat een trainer met jou aan de slag gaat. In een sessie heeft de trainer aandacht voor jou als persoon en heeft alles afgestemd op jouw lichaam en doelstellingen. Personal training is juist ook geschikt voor de wat meer ervaren sporters! Het helpt je technieken verbeteren en effectiever en efficiënter naar je doel bewegen. Voor deze doelgroep is vaak de stap om naar de sportschool te gaan al wat lager dus is het ook te combineren met online begeleiding. Hierbij krijg je toch de juiste oefeningen en tips en voedingsadviezen en gebruik je de sessies om te fine-tunen en evalueren.

 

Duo en smallgroup training

 

Samen met je maatje(s) of partner aan je doel werken? Met duo of smallgroup training werk je in groepsverband aan je individuele doel. Op deze manier kun je elkaar zowel tijdens de training als thuis motiveren.

 

Online coaching

 

Gemotiveerd om naar de sportschool te gaan maar toch op zoek naar extra begeleiding voor het behalen van je doelstelling? Online coaching is de meest betaalbare variant van personal training en zeer geschikt voor personen die opzoek zijn naar extra training en voedingsbegeleiding en daarbij een stok achter de deur nodig hebben. Online coaching is ook mogelijk in combinatie met personal training. Voor meer informatie over online coaching verwijs ik je door naar: http://www.lindenlifestylebalance.nl/online-coaching.html

 

Kosten personal lifestyle coaching

 

Als je voor een doel gaat moet je er wat voor over hebben. Het voordeel is dat je advies krijgt waarvoor je normaal meerdere professionals dient in te schakelen. Een personal trainer is geen specialist op elk van deze gebieden maar heeft hier wel gedegen kennis over om de meeste mensen verder te helpen. Je bespaart hiermee de kosten van: diëtist, psycholoog, trainer/ fysiotherapeut. Een gemiddelde personal trainer kost tussen de €50-60 euro per uur. Laat je hierdoor niet afschrikken. LLB streeft er naar om personal training voor iedereen toegankelijk te laten zijn door een scherpe prijs te hanteren en te kijken in mogelijkheden m.b.t. betaling, pakketten en combinaties. Als jij echt je doel wilt behalen moet je er iets voor over hebben en dan gaat het zeker lukken. Wil je echt eens je doelen nastreven of extra begeleiding? Informeer eens naar mogelijkheden voor jouw budget. Voor iedereen is een vorm van begeleiding mogelijk!

PAKETTEN

*Prijzen zijn onder voorbehoud en dienen als indicatie. Door verschillende locaties (reistijd, huur en geld) en prijsafspraken kunnen de tarieven verschillen.*

Stap 1. Uitgebreide intake

Volgens een uitgebreide intakeformulier geeft je LLB zo veel mogelijk informatie zodat er zoveel mogelijk inzicht in het balans is. In deze intake wordt gevraagd om een voeding en bewegingsdagboek bij te houden.

Het volgen van een PT gaat volgens de volgende stappen:

Stap 2. Persoonlijk gesprek

Middels een persoonlijk gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we het intakeformulier. Aan de hand van dit gesprek worden de schema’s opgesteld.

Stap 3. Uitvoeren

De nieuwe leefstijl gaat van start. Je begint met de schema’s en kunt altijd terecht voor vragen via de mail en de whats-app (antwoorden binnen 24 uur).

Stap 4. Sturen

Wekelijks bekijken we samen wat jou progressie is. Ben je tevreden? Aan de hand van de progressie bepalen we samen welke stappen we moeten nemen om uw doelstelling te behalen.

Huidplooimeting

 

Wil je alleen een meting afnemen om vervolgens zelfstandig aan je doel te werken? Dit kan natuurlijk ook! Je kunt kiezen voor een standaard 7punts huidplooimeting voor €9,95.

 

Bayesian bodybuilding intake

 

Ben je een serieuze krachtsporter en ben je opzoek naar meer resultaat? Sta je open voor wetenschap en wil jij het maximale opzoeken? Doe een Bayesiaanse meting voor €19,95 en laat inschatten wat je volgens de wetenschap de ideale belasting voor jou is! Je krijgt:

 

- huidplooi meting

- Indicatie van je genetische potentie

- Inzicht in frequentie, volume en intensiteit voor jouw doelstelling

 

Van hieruit heb je de keuze om met deze informatie zelf een schema op te stellen of om tegen extra betaling een schema op te stellen door LLB. Voor meer informatie over programmering: http://www.lindenlifestylebalance.nl/evidence-based-programming.html

 

Linden Lifestyle Balance heeft zich gevestigd bij meerdere sportscholen. Op deze locaties kunnen trainingen worden geboekt maar het is ook mogelijk buiten of jou thuis te trainen. LLB denkt met je mee.

 

Fox fitness

Industrieweg 41, 6651KR, Druten

 

Riverland Health centre

Waalbandijk 10H, Nijmegen

 

Sportcentrum de Studio

Hoenderik 7, Elst

 

Over

Linden Lifestyle Balance

Evidence-based lifestyle coaching

KvK: 67523552

The Netherlands

Contact Linden Lifestyle Balance

Copyright © 2017 Linden Lifestyle Balance | Alle rechten voorbehouden