• Coaching in en buiten de gym
 • Ik maak een persoonlijk plan voor jou
 • Personal training, voeding en fysio in één

Fysio gericht op pijn bij sporters

Bij het all-in concept zit het stuk fysiotherapie verweven. Het is namelijk een integrale aanpak zonder verzekeraars en gericht op zelfredzaamheid en actief herstel.

Door de vrije manier van werken kan ik beter focussen op jou en zijn er minder administratieve lasten. De doelgroep waar ik op focus is de doelgroep sporters met als hoofdzakelijke focus op sportschool en hardloop blessures.  Als fanatiek krachtsporter weet ik hoe het is om pijntjes te hebben. Het advies om rust te nemen of iets niet te doen is geen duurzame oplossing maar vermijden. Als expert op het gebied van pijn bij sporters help ik jou graag.

Plan een intake

“Binnen 3 behandelingen klachtenreductie tot klachtenvrij”

Introductie over de werkwijze

Ik haal de beste resultaten bij fitness en hardloop gerelateerde klachten. Een voorbeeld zijn de volgende klachten:

 • Knieklachten bij bijvoorbeeld squatten (die niet altijd alleen vanuit de knie komen)
 • Rugklachten bij bijvoorbeeld buikspieroefeningen of deadlifts (die niet of deels vanuit de rug komen)
 • Bilklachten (die uitstralen naar rug en benen)
 • Schouderklachten bij bijvoorbeeld pressbewegingen (wat meestal een combinatie is van veel factoren)

Zelf kijk ik niet alleen naar een medische diagnose maar meer in hetgeen wat beperkt is en hoe we dit zo goed mogelijk terug naar functie kunnen krijgen. Om je een beeld te geven aan welke klachten je kunt denken zijn een aantal medische benaming die ik behandel:

Medische aandoeningen knie:

 • Patellofemoraal pijn syndroom (PFPS)
 • Artrose
 • Jumpers knee
 • Iliotibiaal band syndroom (ITBS)
 • Voorstekruisband ruptuur (VKB) en Achterste kruisband ruptuur (AKB)

Medische aandoeningen rug/bil:

 •  Piriformis syndroom
 •  Spit/lumbago
 •  A-specifieke rugklachten
 •  Gluteaal tendinopathie
 •  Hernia

Medische aandoeningen schouderklachten:

 • Ventraalstand humerus
 • Instabiliteit humerus
 • Supacromiaal impingement (SAPS)
 • Bicep pees tendinitis/tendinose
 • Rotator cuff problematiek

Stap 1: Intake & onderzoek

 1. Ik begin met een uitgebreide intake van waarin we gaan kijken wat alle factoren zijn die mogelijk invloed hebben op jou en je blessure/pijnklacht.
 2. We maken samen een plan over het tijdspad hoe we aan jouw herstel gaan werken.

Stap 2: Informeren, adviseren & behandelen

 1. In begrijpelijke taal geef ik je cruciale informatie over pijn, je klacht, herstel.
 2. Het kan zijn dat ik met bepaalde technieken jou een zetje kan geven om je klachten te verminderen en beter te bewegen. Voor spieren gebruik ik voornamelijk de Mylogenics (Veel gestelde vragen | Mylogenics methode waarbij ik druk geef op de spier en jij actief beweegt op de ’triggerpoint’.

Stap 3: Revalidatietraining, the key to succes!

 1. We gaan actief aan de slag met de juiste belasting/belastbaarheid door middel van krachttraining.
 2. We stellen bij en evalueren waar nodig is.

Ben jij?

 • Krachtsporter en komt je maar niet van je pijntjes af?
 • Al bij andere professionals geweest maar zie je weinig progressie?
 • Gemotiveerd om goed naar jezelf en je eigen gedrag te kijken?
 • Van mening dat je zelf een actieve rol hebt in je herstel?

Laten we een plan maken!

Vul de online intake in zodat we samen naar jouw doelstelling kunnen kijken.

Plan een intake

Hoor hoe mijn klanten het ervaren!

In de afgelopen jaren heb ik veel klanten mogen helpen om klachtenvrij te worden. Zij vertellen je graag meer over mijn werkwijze.

 

Janneke de Boer
Janneke de Boer
2024-03-21
Na mijn maagverkleining was ik niet alleen veel gewicht verloren, maar ook spieren met als gevolg krachtsverlies en minder balans. Samen met Maurice een plan opgesteld en nu na een half jaar trainen meer kracht en stabiliteit. Maurice weet je te motiveren en te stimuleren om met beleid over je grenzen te gaan en daardoor goede resultaten te behalen.
C R
C R
2024-01-07
Ik wilde graag een lager vetpercentage, maar ook mijn kracht behouden en indien mogelijk mijn kracht zelfs opbouwen. Maurice heeft op basis van mijn wensen en leefstijl een eet- en trainingsschema gemaakt. Na enkele weken begon ik al resultaat te zien. Ik heb daarnaast niet heel veel hoeven aan te passen in mijn toenmalige eetgewoontes, wat het makkelijker maakte om vol te houden. Er zijn zoveel mogelijkheden met het eten en genoeg variaties die je kan toepassen, dat het niet snel saai zal worden. Daarnaast blijf ik mij verbazen over hoe snel je progressie kan boeken als je goed op je voeding let (met name eiwit inname) en het meeste uit je trainingen haalt. Als ik vragen had over oefeningen of ergens niet uitkwam, kon ik Maurice altijd makkelijk een appje sturen. Daarnaast kwam ik hem geregeld tegen bij de Studio en nam hij ook dan de tijd om even een praatje te maken en gaf hij indien nodig nog tips. De pt was in mijn geval ook gericht op prestatie verbetering/fine tuning van mijn trainingsschema, wat dus ook mogelijk is bij Maurice. Al met al ben ik erg blij dat ik de stap heb genomen om pt te volgen bij Maurice en daardoor mijn doelen heb kunnen behalen.
Nora Gerritsen
Nora Gerritsen
2024-01-06
Het afgelopen jaar fijne begeleiding gehad van Maurice in het behalen van mijn doelen. Nuttige adviezen die maken dat resultaat bereiken en volhouden makkelijker wordt! Bedankt Maurice!
H Va
H Va
2023-12-27
Het was voor mij de eerste keer dat ik met een personal trainer heb samengewerkt, maar ben erg blij dat ik die stap heb gezet. Ik heb samen met Maurice beter leren werken met de apparaten in de gym. Zijn manier van trainen motiveerde me om ook de andere dagen van de week lekker actief bezig te zijn, 15kg in 12wk! Top!
Indy Lombardo
Indy Lombardo
2023-09-30
Maurice heeft mij super goed geholpen met het behalen van mijn doel. Na mijn aanvraag ging hij gelijk aan de slag met me. Ik kreeg een super mooi trainingsschema mee en er was ruimte voor een aantal 1 op 1 trainingen. Niets is hem te gek, want hij doet zelfs de oefeningen zelf mee om mij te motiveren :) In een korte periode heeft hij mij helemaal klaargestoomd voor een sporttest. Super fijne begeleiding en communicatie. Bedankt Maurice!
Lawrence Trninic
Lawrence Trninic
2023-09-16
Voor degene die twijfelen om een coach te nemen wanneer je meerdere jaren ervaring hebt in de sportschool. Terechte vraag. Maurice bewijst dat zelfs een PT een coach kan gebruiken. Geld absoluut waar!
Lars 101
Lars 101
2023-08-12
Na lang last te hebben gehad van een enkelblessure heb ik de keuze gemaakt om naar Maurice te gaan. We kende elkaar al langer door de sportschool en de vele gesprekken over onze passie: Fitness. Daarom wist ik dat dit een goede keuze zou zijn. Nadat de podotherapeut er niks meer over kon zeggen heeft Maurice mij onder de loep genomen. Met een intake gesprek en diagnose hebben we verschillende oefeningen gedaan om mijn enkelcapaciteiten weer te verbeteren. Ook heeft hij door middel van behandelings technieken mijn beenspieren losser gemaakt. Met groot succes! Binnen de kortste keren en sneller dan verwacht stond ik weer op mijn benen. Ik kon weer genieten van de dingen die ik leuk vond zoals festivals en stappen met vrienden. Al met al niet alleen zeer tevreden over de resultaten maar ook de gesprekken en fijne sfeer tijdens de behandelingen. Zeker een aanrader!
Jack de Kok
Jack de Kok
2023-07-22
Maurice heeft ons goed op weg geholpen en enthousiast gemaakt voor training. Hij weet je te prikkelen om nog een stap verder te gaan en heeft speciale aandacht voor de juiste houding en goede opbouw van een workout. Zeer aan te bevelen als personal trainer.
Jankarel
Jankarel
2023-06-27
Waarom ik ben begonnen met personal Training bij Maurice ? Weer sterker in mijn nek worden was mijn eerste doel wat ik zelf voor ogen had, maar we zijn mede door zijn kennis samen nog veel verder gekomen. Door een Gebroken nek en langdurige revalidatie in de Sint Maartenskliniek is er nu echt een volgende stap gemaakt .. “Wat afvallen” zou mooi zijn, maar het was in de eerste plaats niet de reden waarom ik mij aanmeldde bij Maurice, Linden Lifestyle Balance Nu 18 weken later en fitter, sterker in mijn nek en heel positief over zijn hulp, kennis en advies van een echte professional! Door de PT coaching van Maurice heb ik het eten flink aangepakt en ben streng voor mijzelf geweest. Ik heb geleerd wat bepaalde voeding met je lichaam doet en hoe je krachttraining in kan zetten om fit te blijven. Bij ieder kilo eraf trots op wat ik heb bereikt en het is een investering met hoog rendement. Veel plezier samen gehad en ongelofelijk veel Progressie gemaakt en nu helemaal klaar voor de deep dive Reuze bedankt Maurice!! Jan-Karel van der Toorn

Laten we een persoonlijk plan voor jou maken

Wil jij training op maat? Neem contact met mij op om een afspraak te plannen voor een intake. Ik stel graag een persoonlijk plan voor jou op.

Neem contact op