• Coaching in en buiten de gym
  • Ik maak een persoonlijk plan voor jou
  • Personal training, voeding en fysio in één

Veelgestelde vragen

Wat is personal training?

Personal training is een op maat gemaakt fitnessprogramma dat wordt geleid door een gekwalificeerde trainer. Het richt zich op individuele doelen, fitnessniveaus en behoeften van een persoon.

 Waarom zou ik een personal trainer inhuren?

Een personal trainer kan je helpen bij het opstellen van een effectief trainingsprogramma, je techniek verbeteren, je gemotiveerd houden en snellere resultaten behalen door op maat gemaakte begeleiding.

Hoe vaak moet ik personal trainingssessies volgen?

Dit hangt af van je doelen, beschikbaarheid en budget. Meestal beginnen mensen met 1-3 sessies per week, afhankelijk van hoe intensief ze willen trainen.

Wat kan ik verwachten tijdens een typische personal trainingssessie?

Een sessie omvat doorgaans warming-up, specifieke oefeningen, kracht- en cardiovasculaire training, evenals cooling-down en stretching.

 Is personal training alleen voor mensen die willen afvallen?

Nee, personal training is geschikt voor verschillende doelen, zoals spieropbouw, verbetering van de algehele fitheid, revalidatie na letsel en meer. Het is voor mensen van alle fitnessniveaus.

Wat als ik een bestaande medische aandoening heb?

Een ervaren personal trainer kan rekening houden met je medische geschiedenis en samenwerken met medische professionals om een veilig en effectief trainingsplan op te stellen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Dit varieert per persoon en doelstellingen. Met consistente inspanningen en een gebalanceerd dieet kun je meestal na enkele weken positieve veranderingen opmerken.

Wat als ik me verveel tijdens trainingen?

Een personal trainer zal de trainingen afwisselend en boeiend houden door variatie in oefeningen, intensiteit en trainingsmethoden.

Is personal training duur?

De kosten variëren op basis van locatie, ervaring van de trainer en de duur van de sessies. Het kan een investering lijken, maar de persoonlijke begeleiding en resultaten rechtvaardigen vaak de kosten.

Kan ik ook samen met een vriend trainen in plaats van individueel?

Ja, sommige personal trainers bieden groepstrainingen voor jou en je vriend(en). Dit kan kosten besparen en het plezier van het trainen vergroten, terwijl je nog steeds persoonlijke begeleiding krijgt.

Onthoud dat personal training een persoonlijke reis is en dat het belangrijk is om vragen te stellen en te communiceren met je trainer om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring en resultaten behaalt.

Laten we een persoonlijk plan voor jou maken

Wil jij training op maat? Neem contact met mij op om een afspraak te plannen voor een intake. Ik stel graag een persoonlijk plan voor jou op.

Neem contact op