• Coaching in en buiten de gym
 • Ik maak een persoonlijk plan voor jou
 • Personal training, voeding en fysio in één

Voedingscoaching

Heb jij moeite met je voeding? Herstel je slecht, bouw je amper  aan spiermassa op of val je niet af?

Mijn voedingscoaching programma’s zijn erop gericht om puur het stuk voeding en leefstijl voor sporters te optimaliseren.

Plan een intake

 

“Let food be thy medicine, and medicine thy food.” −Hippocrates

Meer informatie over de aanpak

Inzicht

Wat ik vaak zie is dat mensen geen inzicht hebben in wat ze nu daadwerkelijk eten en welke patronen hierachter zitten. Dit is voor mij de basis om erachter te komen wat de reden is waarom het jou niet lukt om je doelen te behalen. Wees open, eerlijk en stel jezelf kwetsbaar op.

Tools

Ik heb verschillende tools zoals vragenlijsten, informatieve documenten en mijn voedingsapp om het je gemakkelijker te maken je doel te behalen.

Mijn achtergrond

Vanuit mijn opleiding sport en gezondheidsmanagement heb ik vakken zoals leefstijl coaching gehad. Daarbij heb ik een minor in sport nutrition gedaan waarbij ik bij diëtisten en andere professionals in de klas heb gezeten. Daarbij heb ik in 2020 mijn registratie als gewichtsconsulent behaald waardoor ik gecertificeerd ben in voedingscoaching. Vanaf 2023 werk ik niet meer vanuit vergoedingen van de zorgverzekeraar.

Naar een gezonde relatie met voeding in 3 stappen:

 1. Inzicht in je voedingspatroon
 2. Aanpassen van je voedingspatroon
 3. Bijsturen en finetunen van je voedingspatroon

Ben jij?

 • Het zat om niet je droomdoel te behalen?
 • Gemotiveerd om écht je patronen aan te pakken?
 • Klaar om 5-10 kilo af te vallen óf (spiermassa) aan te komen?
 • Of wil jij gewoon meer energie in het leven om te kunnen spelen met je (klein) kinderen?

Laten we een plan maken!

Vul de online intake in zodat we samen naar jouw doelstelling kunnen kijken.

Plan een intake

“Nutrition coaching is not only about food, it’s about creating habits”

LLB app!

Houd je resultaten bij via de app!

De unieke linden lifestyle balance app gaat je helpen om je fitnessdoelstellingen te behalen.

In de voedingsmodule heb je de mogelijkheid om je voeding bij te houden ofwel te ‘tracken‘ en kunnen er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt worden aangepast op jouw wensen, behoeften, allergieën en voorkeuren.

In de trainingsmodule vind je naast standaard oefeningen ALLE oefeningen van Sportcentrum de Studio opgenomen door mij met houdingstips. Trainingsschema’s zijn mogelijk met oneindig veel opties.

Bonus: er is zelfs een meditatiemodule aanwezig!

Combinatie training, voeding en fysio

Voeding is erg belangrijk voor het behalen van je fysieke doelstellingen. Wist je dat ik naast voeding coaching ook coaching geef in krachttraining en je help bij blessures? Ik geloof namelijk in de krachtige all-in aanpak zodat je naar één vertrouwenspersoon kan voor je leefstijl gerelateerde problemen.

Personal Training

Het nemen van een coach is een sterk besluit want je kiest eens écht voor jezelf. Ik ben je stok achter de deur, motivator en specialist op het gebied van krachttraining en samen gaan we je doel overstijgen.

Meer informatie

Fysio

Heb jij vervelende (krachtsport) pijntjes die niet weg gaan? Tijdens mijn fysio sessies behandelen we de oorzaken en geef ik je de tools om pijn te begrijpen en sterker te worden dan ooit tevoren.

Meer informatie

Mijn kennis over voeding

  Laten we een persoonlijk plan voor jou maken

  Wil jij training op maat? Neem contact met mij op om een afspraak te plannen voor een intake. Ik stel graag een persoonlijk plan voor jou op.

  Neem contact op