• Coaching in en buiten de gym
  • Ik maak een persoonlijk plan voor jou
  • Personal training, voeding en fysio in één

Daag jezelf uit met HYROX – De Ultieme Fitnessuitdaging!

HYROX is een fitnesswedstrijd die elementen van uithoudingsvermogen, kracht en doorzettingsvermogen combineert in een uitdagende en energieke competitie. Het evenement bestaat uit een reeks van acht verschillende stations, elk met een specifieke fitnessuitdaging, die deelnemers moeten voltooien binnen een bepaalde tijdslimiet. HYROX staat bekend om zijn innovatieve en dynamische karakter, waarbij deelnemers zowel individueel als in teamverband kunnen deelnemen.

Ben je klaar om je fitness naar een hoger niveau te tillen?

Wil je je uithoudingsvermogen testen, je kracht vergroten en je doorzettingsvermogen bewijzen?

Dan is HYROX de uitdaging die je zoekt!

 

De internationale fitnessrace voor iedereen!

Of je nu een doorgewinterde atleet bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of een beginnende fitnessliefhebber die op zoek is naar een leuke en motiverende manier om fit te worden, HYROX biedt een unieke en opwindende fitnesservaring die zowel individuele als teamcompetitie combineert met een verscheidenheid aan fitnessuitdagingen

Waarom Hyrox bij linden lifestyle balance?

Persoonlijk train ik (Maurice van Linden Lifestyle Balance) op een hybride manier waarbij hardlopen en krachttraining samenkomen. Daarbij ben ik naast personal trainer ook gekwalificeerd fysiotherapeut. Het combineren van fitness met hardlopen kan soms best blessuregevoelig zijn. Alleen door het op de juiste manier te combineren minimaliseer je de kans op blessures. Hier kan ik jou goed bij helpen!

Voeding is uiteraard ook een component om beter te presteren tijdens Hyrox. Het doel afvallen is ook erg goed te combineren met Hyrox.

Laten we een persoonlijk plan voor jou maken

Wil jij training op maat? Neem contact met mij op om een afspraak te plannen voor een intake. Ik stel graag een persoonlijk plan voor jou op.

Neem contact op