• Coaching in en buiten de gym
  • Ik maak een persoonlijk plan voor jou
  • Personal training, voeding en fysio in één

Personal training Elst

Wil jij het deze keer écht goed aanpakken?

Ben jij?

  • Klaar met de overtollige kilo’s en ready voor je beste shape ooit?
  • Het zat om met pijntjes te lopen en/of weet je niet hoe je aan krachttraining moet beginnen?
  • Klaar voor meer kracht én spiermassa?
  • Bij andere professionals geweest en wil je een next level coach?

Mijn aanpak voor jou

Ik geloof erin dat minimaal 2 x per week krachtsport de basis is. Vanuit deze fitnessbasis kunnen we werken aan je doelstellingen om sterker, gespierder, fitter,  strakker en vitaler te worden. Tijdens de uitgebreide intake zullen we bepalen hoeveel sessies jij nodig hebt om je doel te behalen. Tijdens de eerste sessie(s) zal ik eerst kijken hoe je beweegt en welke oefeningen bij jou en je doel passen.

De trainingen bestaan in het algemeen uit een stukje warming-up/mobiliteit, functionele oefeningen, isolatie oefeningen en high-intensity oefeningen. Uiteraard is het afhankelijk van jouw doel op welke manier wij jouw training gaan indelen. Op deze manier kunnen we werken aan: afvallen, krachttoename, beter bewegen, meer energie, een betere conditie en meer spiermassa.

Stap 1. Uitgebreide intake: ik wil zoveel mogelijk weten over je doel en leefstijl.

Stap 2. Meten en starten met trainen en eerste adviezen m.b.t. leefstijl.

Stap 3. Evalueren en bijsturen waar nodig.

Wat maakt mij anders dan andere personal trainers?

De personal training is zo ingericht dat jij op langer termijn duurzaam aan krachttraining kunt doen want een quick fix bestaat niet. Als personal coach ben ik gespecialiseerd in pijn en krachttraining door mijn achtergrond als fysio. Naast de personal training sessies is er ook ruimte voor coaching gesprekken en maken we gebruik van unieke tools zoals de fitnessapp met alle oefeningen door mij gedemonstreerd en een voedingsapp met meer dan 1900 menu’s. De voedingscoaching is gerich   t op inzicht in je huidige voedingspatroon en geen one-size-fits-all manier. We kijken dus samen wat er bij jou past en waarmee jij resultaten boekt.

 

Laten we een persoonlijk plan voor jou maken

Wil jij training op maat? Neem contact met mij op om een afspraak te plannen voor een intake. Ik stel graag een persoonlijk plan voor jou op.

Neem contact op