• Coaching in en buiten de gym
  • Ik maak een persoonlijk plan voor jou
  • Personal training, voeding en fysio in één

Review Patterien

Review van Patterien

Toen er weer meer gesport kon worden na de lockdown lukte het me niet om wat gewicht kwijt te raken. Daarom heb ik mijn sportschool een bericht gestuurd en gevraagd naar de mogelijkheden voor voedingsadvies/coaching.

Ze adviseerden me contact op te nemen met Maurice van Linden Lifestyle Balance, omdat hij het beste zou kunnen aansluiten. Dit bleek een goede match te zijn.

Maurice luisterde goed naar wie ik ben, wat ik wilde bereiken en voelde goed aan wat er wanneer nodig was. Met alleen voedingscoaching haalde ik binnen 6 weken mijn eerste doel van 5 kg er af. Maurice motiveerde mij om daar nog wat bij te doen, waarop ik mijn doel heb bijgesteld naar 10kg. Maurice is heel flexibel in afspraken maken maar ook via WhatsApp gemakkelijk mee te communiceren. Door de laagdrempelige manier van contact is hij een erg fijne coach en hij laat je zien dat afvallen niet zo ingewikkeld en drastisch hoeft te zijn om snel tot resultaat te komen.

Het meest waardevolle wat ik heb geleerd is creatief te zijn met je voedingsverdeling over de dag heen met daarbij goede tips en weetjes over bepaalde producten.

Als je gemotiveerd bent om af te vallen zou ik zeker contact opnemen met Maurice. Is alleen voedingscoaching niet voldoende dan kan hij je ook helpen bij het sporten. Wat dat betreft heeft hij alle kennis in huis.

Ga terug